Hondvriendelijke accommodaties in Giethoorn

Op vakantie met de hond in Giethoorn centrum


Wellicht is het prachtige dorp Giethoorn dan wat voor u! Wij in hebben in een eerder artikel al beschreven wat voor soorten wandelroutes met de hond in Giethoorn en haar omgeving er allemaal beschikbaar zijn. Bent u van plan Giethoorn te bezoeken met uw hond? Dan zult u blij zijn om te weten dat er voldoende hondvriendelijke vakantiehuisjes in Giethoorn beschikbaar zijn! 

Als u op zoek bent naar een huisdiervriendelijke accommodatie of vakantiewoning in Giethoorn, zult u genoeg keuze hebben. Van gezellige huisjes tot luxe watervilla's in de omgeving. Het hangt maar net af van uw wensen en uw budget uiteraard. Veel vakantiehuizen in Giethoorn hebben genoeg ruimte waar de viervoeter gerust de benen kan strekken. Daarnaast zijn het grotendeel van de vakantiehuisjes in Giethoorn uitgerust met de voorzieningen die u nodig heeft. 

Giethoorn is een ideale vakantie bestemming voor een hondvriendelijke vakantie. U kunt hier genoeg hondvriendelijke accommodaties vinden, maar ook genoeg wandelroutes voor u en uw hond! In het oude centrum, langs de idyllische grachten van Giethoorn, kunnen geen auto's komen. Ons Vakantiepark De Sloothaak ligt midden in het oude centrum en is dus ook niet met de auto te bereiken. Hierdoor zult u in geen verkeersgevaarlijke situaties tegen komen. Wilt u graag langere wandeltochten maken met uw hond? Lees dan verder in ons artikel over wandeltochten in Giethoorn en haar omgeving.

Hoewel er in Giethoorn veel huisdiervriendelijke vakantie accommodaties beschikbaar zijn, is het van belang om te onthouden dat de hond niet altijd overal mag komen. Zorg ervoor dat u zichzelf laten informeren over eventuele beperkingen voordat u uw vakantiehuis boekt, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Als u op zoek bent naar meer dan alleen wandelactiviteiten met de hond, dan zijn er ook genoeg andere activiteiten voor u en uw hond in Giethoorn en omgeving. Wat dacht u van een boot tocht met de hond door het centrum en de natuurgebieden? Giethoorn biedt elektrische boten voor de verhuur, maar u kunt zich ook overdekt laten rondvaren door een schipper. En ja, de hond mag mee aan boord! 

Na al deze wandeltochten en activiteiten met de hond is het natuurlijk ook lekker om even bij te komen in één van de vele restaurants in Giethoorn. In het merendeel van de restaurants in Giethoorn zijn honden welkom, zolang ze natuurlijk aangelijnd zijn. Wist u dat er meer dan 15 restaurants en café's in het centrum van Giethoorn zitten? Een verzameling van onze favoriete restaurants in Giethoorn en haar omgeving, vindt u hier!

Hopelijk kunt u met deze tips een geschikte vakantie boeken voor u en uw hond in Giethoorn. Mocht u graag alvast een kijkje willen nemen in een hondvriendelijke accommodatie op een rustig park in het centrum van Giethoorn? Klik op de foto van de hondvriendelijke accommodatie hieronder. Wij rekenen € 20 euro per huisdier per boeking. Tot ziens in Giethoorn!