Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Vakantiepark en Camping De Sloothaak V.O.F.

De Sloohaak V.O.F. is gevestigd aan het binnenpad 141a, 8355 BW in Giethoorn. het beheerders echtpaar is de Familie R.K Schoelink.
Vakantiepark en Camping de Sloothaak is te bereiken op de telefoonummers 0521-361325 of 06-50238275 of per email info@desloothaak.nl
Het KVK nummer is 05026934 met Vestigingsnummer 000014661268
Het BtwID is NL804364424B01

UITSLUITEN HERROEPINGSRECHT
Vakantiepark en Camping de Sloothaak V.O.F. wijst u erop dat reserveringen die u maakt wettelijk definitief zijn. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode) van 14 dagen, is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met Vakantiepark en Camping de Sloothaak V.O.F.

1.0 TOEPASSING

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties en campingplaatsen en andere faciliteiten, die worden verhuurd door Vakantiepark en Camping de Sloothaak VOF 

1.2 In deze Algemene Voorwaarden wordt onder het begrip ’huurder’ en ‘u’ verstaan: de persoon die met Vakantiepark en Camping de Sloothaak V.O.F. een overeenkomst sluit met betrekking tot huur/gebruik van accommodatie en/of campingplaats en/of overige faciliteiten. Onder het begrip ’gebruiker’ (hieronder ook wel genoemd ‘gast’) wordt verstaan: de huurder en de door de huurder opgegeven personen die gebruik (zullen) maken van de door de huurder gehuurde accommodatie en/of campingplaats en/of andere faciliteiten.

1.3 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing ongeacht uw (voorafgaande) verwijzing naar eventuele eigen voorwaarden of naar andere algemene voorwaarden. Vakantiepark en Camping de Sloothaak V.O.F. wijst alle algemene voorwaarden waarnaar u verwijst of die door u worden gebruikt van de hand.

1.4 Van deze Algemene Voorwaarden afwijkende afspraken zijn slechts geldig indien schriftelijk overeengekomen.

2.0 BETALING

2.1 Bij het huren van een vakantiewoning kan de reservering online worden gedaan en betaald . De borg wordt bij aankomst op Vakantiepark en Camping de Sloothaak contant voldaan.

2.3 Bij het huren van een standplaats voor een caravan kan de reservering bij aankomst op Vakantiepark en Camping de Sloothaak contant, met creditcard of betaalkaart worden voldaan. 

3.0 TOERISTEN BELASTING

3.1 Bij het huren van een standplaats voor een caravan kan de toeristenbelasting bij aankomst op Vakantiepark en Camping de Sloothaak contant, met creditcard of betaalkaart worden voldaan. 

3.2 Bij online reservering van een vakantiewoning moet de toeristenbelasting online worden betaald.

4.0 BORG

4.1 de borg wordt bij het huren van een vakantiewoning bij aankomst op Vakantiepark en Camping de Sloothaak contant voldaan.

4.2 de borg wordt bij het huren van een standplaats voor een caravan bij aankomst op Vakantiepark en Camping de Sloothaak.contant voldaan.

4.3 De borg die wordt gevraagd voor het huren van een fiets of fluisterboot wordt contant afgerekend.

5.0 INCHECKEN & UITCHECKEN

5.1 Het inchecken bij het huren van de vakantiewoningen kan online. U ontvangt na reservering een linkje per e-mail. via uw dashboard van uw reservering account kunt u inchecken en ook uitchecken. Uitchecken is verplicht i.v.m. terugbetaling van borg.

5.2 Bij een vaste standplaats van uw caravan kunt u bij de receptie inchecken.

5.3 Inchecken kan tussen 15.00 uur en 20.00 uur, komt u later dan 20.00 uur aan, neem dan van te voren contact met ons op via de mail of telefoon.

5.4 Onze check out tijd is om 10.00 uur. Indien je later wilt uitchecken, is dit mogelijk tegen een
vergoeding (op basis van beschikbaarheid).

5.5 De vakantie woning dient veegschoon opgeleverd te worden.

6.0 ANNULEREN VAN EEN RESERVERING

6.1 Breng ons in het geval van een annulering altijd zo snel mogelijk op de hoogte via mail.

6.2 Bij een boeking van een vakantiewoning gelden de volgende annuleringskosten:

  • Annulering eerder dan 4 weken voor de gereserveerde datum, dan brengen wij geen kosten rekening.
  • Annulering tussen 3 - 4 weken voor de aankomstdatum, dan brengen wij 25% van de reserveringswaarde in rekening.
  • Annulering tussen 2 - 3 weken voor de aankomstdatum, dan brengen wij 50% van de reserveringswaarde in rekening.
  • Annulering tussen 1 - 2 weken voor de aankomstdatum, dan brengen wij 75% van de reserveringswaarde in rekening.
  • Annulering 1 - 0 week voor afgaand aan de aankomstdatum binnen 1 week (annulering) dan brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening.

7.0 PARKREGLEMENT

7.1 Bij het online reserveren van een vakantiewoning kunt u na bevestiging middels uw reservering account omgeving het parkreglement inzien.

7.2 Bij het reserveren van een standplaats / camping plaats krijgt u het parkreglement bij aankomst uitgereikt door een medewerker van de receptie.