Kamperen in Giethoorn

Familiecamping in centrum Giethoorn

Camping De Sloothaak is een rustige, ruim opgezette en gezellige familiecamping. Een camping met veel natuur, groen en water. Door onze unieke ligging vaart u direct de dorpsgracht in of het meer op. U kunt bij ons jaarplaatsen huren voor uw stacaravan of een aantal nachten komen kamperen met uw tent. Onze camping is hond vriendelijk, u kunt dus bij ons kamperen met de hond. De camping is niet te bereiken met de camper, maar wel met de boot, fiets of kano. De camping beschikt over een speeltuin, modern toiletgebouw en ligplekken voor de boot.

Kamperen in Giethoorn

Op ons trekkersveld bieden wij plekken aan voor u en uw tent. U bent bij ons van harte welkom op de camping en kunt ook uw fiets, boot of kano (in overleg) bij ons stallen tijdens uw verblijf. Kamperen met uw hond is geen probleem. Onze gasten genieten van een schoon en modern toiletgebouw binnen 20 meter van uw tent. Elektriciteit en water is inbegrepen.

Prijs per persoon per nacht

  • volwassenen € 12,- per nacht inclusief toeristenbelasting.
  • kinderen € 8,- per nacht inclusief toeristenbelasting.

Wilt u graag reserveren of meer informatie? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via Whatsapp.

Contactgegevens

De Sloothaak Fam RK Schoelink Binnenpad 141a 8355 BW Giethoorn 0521-361325 of 06-50238275 Stuur een whatsapp KvK: 05026934 BtwID: NL804364424B01

Nieuws