Chalet ARCABO 980 - VERKOCHT

Eens in de zoveel tijd komt er een kavel vrij op Camping de Sloothaak waar een stacaravan of chalet kan worden geplaatst. Onze gasten genieten een volledig seizoen, van april tot november, van vakantie in Giethoorn op Camping de Sloothaak. De kavel bevat altijd een ligplaats voor een boot, binnen 50 meter van de caravan. 

Op het moment dat er een kavel vrij komt op de onze camping in het centrum van Giethoorn, dan kopen wij bij een vaste leverancier, een jong gebruikte stacaravan of chalet. De betreffende caravan of chalet varen wij over het water naar de camping toe op de bok en plaatsen wij op de kavel. Het chalet wordt dan aangesloten op de afvoer, het water en de elektriciteit en is dan klaar voor gebruik. Deze caravan of chalet wordt dan te koop aangeboden. In overleg met de klant / gast, kan een tuin aangelegd worden zoals de gast dat voor zich ziet. Op deze manier bent u helemaal klaar voor de start van het seizoen op 1 april. 

Op dit moment is er geen caravan meer te koop. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden indien er weer een chalet of stacaravan wordt verkocht? Vul dan het contactformulier in.


Welkom op familiecamping de Sloothaak, midden in het oude centrum van Giethoorn. Een kleinschalig familiecamping op een unieke locatie met genoeg activiteiten maar ook genoeg rust. Hier hebben wij een super mooi chalet te koop, het chalet is 2 jaar oud, kunststof met dubbele beglazing. Goed geïsoleerd. Voor 4 personen, 2 slaapkamers. Het ARCABO Super chalet, inclusief ligplaats voor de boot. 

Het chalet heeft de afmetingen 9.80m x 3.70m en staat op een kavel van 100 m2. Het chalet is net compleet vernieuwd van binnen (nieuwe vloer, schilderwerk, behang, etc.). Volledige onderhoudsbeurt gehad inclusief dak, kitnaden & leidingwerk. Werkelijk zo goed als nieuw. Wat erg luxe is, is dat het chalet een dubbele inloop heeft, inclusief een schuifpui. Het chalet heeft 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed en 2x 1 persoonsbed. Grote leef- & eetruimte inclusief frisse keuken. Super chalet voor gezin of een echtpaar wat van natuur houdt en graag naar buiten gaat. 

Het chalet staat op de gezellige familiecamping de Sloothaak in Giethoorn. Inclusief ligplek voor een boot! De boot ligt al op 20 meter afstand van de kavel. Midden in het oude centrum, op een rustige en een unieke locatie. Vanaf onze camping kunt u Giethoorn perfect ontdekken met de boot, fiets of lopend. Vanaf de camping loopt u zo het centrum in en vaart u binnen 2 minuten naar het meer. Speeltuin voor de kinderen is aanwezig en honden zijn toegestaan. 

Gezellige camping met 36 staan plaatsen, inclusief speeltuin voor de kids en meerdere activiteiten voor jong & oud.
Verhuur aan derden niet toegestaan, familie en vrienden mogen verblijven tegen kleine vergoeding. Voor meer informatie; bel 06 4096 8161.

Meerdere acitiviteiten voor jong en oud in het seizoen, waaronder BBQ avond, Italiaanse avond, Jeus de Boulles, boot tour tocht, etc. De camping is hondvriendelijk en heeft ook een speelplaats. Bent u benieuwd naar een sfeer impressie van de camping? Klik dan hier

Chalet Nordik Junior - VERKOCHT

20 januari 2024Eens in de zoveel tijd komt er een kavel vrij op Camping de Sloothaak waar een stacaravan of chalet kan worden geplaatst. Onze gasten...

Caravan ULTIMATE 890 - VERKOCHT

8 mei 2023Eens in de zoveel tijd komt er een kavel vrij op Camping de Sloothaak waar een stacaravan of chalet kan worden geplaatst. Onze gasten...

Chalet ARCABO 980 - VERKOCHT

8 mei 2023Eens in de zoveel tijd komt er een kavel vrij op Camping de Sloothaak waar een stacaravan of chalet kan worden geplaatst. Onze gasten...