Contact

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in, vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen. Let op: onze camping is niet bereikbaar met de auto of met de camper.

Algemeen contactformulier

Parkeren

Door onze unieke ligging zijn wij niet met de auto bereikbaar, maar er zijn genoeg parkeergelegenheden op loopafstand. Boekt u een vakantiewoning bij ons op Vakantiepark De Sloothaak? Dan heeft u gratis parkeergelegenheden op onze eigen parkeerterrein. Een exacte beschrijving hiervan vindt u, in uw persoonlijk dashboard. 

Wilt u graag dichtbij parkeren en heeft u niet een vakantiewoning geboekt? Dan kunt u voor € 4,00 per dag parkeren bij P3 aan het eind van de Bartus Warnersweg in Giethoorn (350m loopafstand van De Sloothaak). 

Routebeschrijving

Neem afslag Centrum-dorp, na 50 meter op de T-splitsing slaat u rechtsaf (Bartus Warnersweg). De weg buigt naar links, deze rijdt u helemaal uit. Aan het einde van deze weg vindt u het parkeerterrein P3 (€ 4,00 per dag). Boekt u bij ons een vakantiewoning, sla dan rechtsaf aan het eind van de Bartus Warnersweg en direct links. Hier vindt u het parkeerterrein van Vakantiepark de Sloothaak, aan de linkerzijde hebben wij parkeerplekken met borden voor de vakantiewoningen (Holiday Home De Sloothaak).

Gebruikt u navigatie? Stel dan als bestemming Bartus Warnersweg, Giethoorn in.