Contact

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in, vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen. Let op: onze camping is niet bereikbaar met de auto.

Algemeen contactformulier

Parkeren

Door onze unieke ligging zijn wij niet met de auto bereikbaar, maar er zijn genoeg parkeergelegenheden op loopafstand. Boekt u een vakantiewoning bij ons op Vakantiepark De Sloothaak? Dan heeft u gratis parkeergelegenheden op onze eigen parkeerterrein. Een exacte beschrijving hiervan vindt u, in uw persoonlijk dashboard. 

Wilt u graag dichtbij parkeren en heeft u niet een vakantiewoning geboekt? Dan kunt u voor € 4,00 per dag parkeren bij P3 aan het eind van de Bartus Warnersweg in Giethoorn (350m loopafstand van De Sloothaak). 

Routebeschrijving

Neem afslag Centrum-dorp, na 50 meter op de T-splitsing slaat u rechtsaf (Bartus Warnersweg). De weg buigt naar links, deze rijdt u helemaal uit. Aan het einde van deze weg vindt u het parkeerterrein P3 (€ 4,00 per dag). Boekt u bij ons een vakantiewoning, sla dan rechtsaf aan het eind van de Bartus Warnersweg en direct links. Hier vindt u het parkeerterrein van Vakantiepark de Sloothaak, aan de linkerzijde hebben wij parkeerplekken met borden voor de vakantiewoningen (Holiday Home De Sloothaak).

Gebruikt u navigatie? Stel dan als bestemming Bartus Warnersweg, Giethoorn in.