De Camping

Camping De Sloothaak is een rustige, ruim opgezette en gezellige familiecamping. Een camping met veel natuur, groen en water. Door onze unieke ligging vaart u direct de dorpsgracht in of het meer op. U kunt bij ons jaarplaatsen huren voor uw stacaravan of een aantal nachten komen kamperen met uw tent. Onze camping is hond vriendelijk, u kunt dus bij ons kamperen met de hond. De camping is niet te bereiken met de camper, maar wel met de boot, fiets of kano. De camping beschikt over een speeltuin, modern toiletgebouw en ligplekken voor de boot.

Jaarplaatsen stacaravan, inclusief ligplek voor boot

Op Camping De Sloothaak kunt u jaarplaatsen huren voor uw stacaravan, een ligplek voor een boot is inbegrepen. De camping biedt plek voor 36 stacaravans en is daarmee een gezellige familiecamping. De caravans staan opgesteld aan grote grasvelden, waar de kinderen (en volwassenen) hun energie kwijt kunnen. Met een ligplek binnen 50 meter, stapt u zo de boot in om even te gaan zwemmen op het meer! Daarnaast organiseert Camping De Sloothaak meerdere activiteiten per jaar voor zowel de kids als ouderen. De Sloothaak is een plek van samenkomen, maar u kunt zich altijd terug trekken op uw plek van ruim 90 - 100 m2. De kavels bieden plek voor stacaravans van maximaal 10.50 meter lang x 3.50 meter breed (de maximale lengte van de caravan varieert per kavel).

Voor het seizoen 2023 is er één jaarplaats beschikbaar.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen, kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp, telefoon of mail.

Kamperen in Giethoorn

Op ons trekkersveld bieden wij plekken aan voor u en uw tent. U bent bij ons van harte welkom en kunt ook uw fiets, boot of kano (in overleg) bij ons stallen tijdens uw verblijf. Kamperen met uw hond is geen probleem. Onze gasten genieten van een schoon en modern toiletgebouw binnen 20 meter van uw tent. Elektriciteit en water is inbegrepen.

Prijs per persoon per nacht

  • volwassenen € 12,- per nacht inclusief toeristenbelasting.
  • kinderen € 8,- per nacht inclusief toeristenbelasting.

Wilt u graag reserveren of meer informatie? Neem contact met ons op via Whatsapp, mail of telefoon.

Contactgegevens

De Sloothaak Fam RK Schoelink Binnenpad 141a 8355 BW Giethoorn 0521-361325 of 06-50238275 Stuur een whatsapp KvK: 05026934 BtwID: NL804364424B01

Nieuws