Vakantiehuis in Giethoorn aan het water

Een vakantiehuis in het centrum van Giethoorn aan het water

Als u op zoek bent naar vakantiebestemming met de schoonheid van het water van Giethoorn, dan is een verblijf in een vakantiehuis aan het water bij de Sloothaak de ultieme keuze. Gelegen in het prachtige dorp Giethoorn, biedt Vakantiepark de Sloothaak u de mogelijkheid om te genieten van de rust en sereniteit van dit unieke landschap, terwijl u verblijft in een comfortabel en luxe uitgerust vakantiehuis aan het water mét privé terras. Doordat wij een kleinschalig vakantiepark in Giethoorn zijn, geniet u oprecht nog van de rust, midden in het centrum van Giethoorn. Ontdek de charmes van Giethoorn en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens uw verblijf in een vakantiewoning van de Sloothaak. 

Een vakantiehuis aan het water in Giethoorn

De vakantiehuizen van de Sloothaak zijn ideaal gelegen aan een rustige gracht midden op het kleinschalige vakantiepark. Deze accommodaties bieden directe toegang tot het water, waardoor u gemakkelijk kan genieten van de vele activiteiten die Giethoorn te bieden heeft. Vanaf uw vakantiehuis kunt u op uw gemak een boottocht maken, vissen, zwemmen of gewoon ontspannen of barbecueën op het terras terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Met een volledig uitgerust en nieuwe keuken, comfortabele slaapkamers en een gezellige woonruimte, zorgen wij ervoor dat u zich direct thuis voelt tijdens uw vakantie. En ja, honden zijn zeker welkom!

De Sloothaak en Giethoorn

Giethoorn staat bekend om zijn unieke waterwegen, romantische grachtjes, bruggetjes die de boerderijen met elkaar verbinden en de prachtige natuur om de meren heen. Het dorp heeft haar charme behouden en biedt een sfeer van rust en authenticiteit, dit vindt u al 35 jaar terug bij de Sloothaak. Vanaf uw vakantiehuis van de Sloothaak, kunt u ons betoverende dorp lopend, fietsend of varend ontdekken en genieten van de prachtige omgeving. De Sloothaak ligt midden in het oude centrum van Giethoorn, maar niet direct aan de wat drukkere dorpsgracht. Hierdoor kunt u de drukte op zoeken wanneer u wilt, maar zich altijd terug trekken op ons rustige vakantiepark. 

Activiteiten en bezienswaardigheden

Naast het genieten van de grachten en de meren met de boot, zijn er talloze andere activiteiten en bezienswaardigheden in Giethoorn. Wij hebben voor u alvast een aantal activiteiten en bezienswaardigheden voor u beschreven in onze artikelen om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken! Vanaf uw vakantiehuis van de Sloothaak kunt u deze activiteiten en bezienswaardigheden in Giethoorn en haar omgeving verkennen. Ontdek ons dorp op uw eigen tempo. Bezoek bijvoorbeeld het Museum 't Olde Maat Uus om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van Giethoorn. Of ga lekker wandelen of fietsen met onze routes in het Nationaal Park Weerribben-de Wieden en ontdek de prachtige natuur. Bent u benieuwd naar de lekkerste restaurants en de mooiste terrassen? Ook die hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet! 

Vakantiehuizen de Sloothaak

Een vakantiehuis van de Sloothaak aan het water in Giethoorn biedt de perfecte vakantie ervaring voor liefhebbers van water, natuur en rust. Maak uw beleving compleet door er een bootje bij te huren, en ja, ook honden mogen mee in onze boot! Geniet van de rust van de grachtjes, ontdek de charme van Giethoorn en ontdek alle activiteiten in Giethoorn en haar omgeving. Met onze comfortabele accommoodaties en directe toegang tot het water, zult u zich direct thuis voelen in uw vakantiehuis van de Sloothaak. Boek vandaag nog uw verblijf in Giethoorn centrum en maak u klaar voor een onvergetelijke vakantie aan het water in Giethoorn