Groepsaccommodatie 12 personen Giethoorn

Zoekt u een vakantiehuis voor 12 personen in Giethoorn centrum? 


Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 12 personen in Giethoorn? Welkom bij Vakantiepark de Sloothaak in Giethoorn.

Op Vakantiepark de Sloothaak bent u aan het juiste adres als u op zoek bent om met 12 personen op vakantie te gaan in Giethoorn. Wij verhuren 2 vakantiewoningen voor 6 personen. De vakantiehuisjes staan naast elkaar met een groot speelveld welke de 2 vakantiewoningen verbindt. 

De accommodaties liggen in het centrum van Giethoorn op een rustig vakantiepark aan het water. De 2 vakantiewoningen van de Sloothaak liggen aan het water, genieten allebei van alle benodigdheden en hebben een privé terras aan het water met een BBQ. Eventuele bootjes en / of fietsen zijn erbij te huren. U loopt, fiets of vaart binnen 2 minuten het centrum van Giethoorn in of het grote meer op.

De 2 vakantiewoningen kunnen tegelijk geboekt worden zodat u met uw familie en / of vrienden kan genieten van een heerlijke vakantie in Giethoorn. Wilt u meer informatie over onze groepsaccommodatie voor 12 personen in Giethoorn? Klik dan hier