Groepsaccommodatie 10 personen Giethoorn

Zoekt u een vakantiehuis voor 10 personen in Giethoorn centrum? 


Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 10 personen in Giethoorn? Welkom bij Vakantiepark de Sloothaak in Giethoorn.

Op Vakantiepark de Sloothaak bent u aan het juiste adres als u op zoek bent om met 10 personen op vakantie te gaan in Giethoorn. Wij verhuren 2 vakantiewoningen voor 6 personen. De 2 vakantiehuisjes staan naast elkaar en worden verboden middels een groot speelveld waar u en uw familie kan genieten van de natuur. 

De accommodaties liggen in het centrum van Giethoorn op een rustig vakantiepark aan het water. De 2 vakantiewoningen van de Sloothaak liggen aan het water, genieten allebei van alle benodigdheden en hebben een privé terras aan het water met een BBQ. De vakantiewoningen zijn te huur met boot en fietsen. U loopt, fiets of vaart binnen 2 minuten het centrum van Giethoorn in of het grote meer op.

De 2 vakantiewoningen kunnen tegelijk geboekt worden zodat u met uw familie en / of vrienden kan genieten van een heerlijke vakantie in Giethoorn. Wilt u meer informatie over onze groepsaccommodatie voor 10 personen in Giethoorn? Klik dan hier