Chalet ARCABO 980 te koop - € 39.500


Welkom op familiecamping de Sloothaak, midden in het oude centrum van Giethoorn. Een kleinschalig familiecamping op een unieke locatie met genoeg activiteiten maar ook genoeg rust. Hier hebben wij een super mooi chalet te koop, het chalet is 2 jaar oud, kunststof met dubbele beglazing. Goed geïsoleerd. Voor 4 personen, 2 slaapkamers. Het ARCABO Super chalet, inclusief ligplaats voor de boot. 

Het chalet heeft de afmetingen 9.80m x 3.70m en staat op een kavel van 100 m2. Het chalet is net compleet vernieuwd van binnen (nieuwe vloer, schilderwerk, behang, etc.). Volledige onderhoudsbeurt gehad inclusief dak, kitnaden & leidingwerk. Werkelijk zo goed als nieuw. Wat erg luxe is, is dat het chalet een dubbele inloop heeft, inclusief een schuifpui. Het chalet heeft 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed en 2x 1 persoonsbed. Grote leef- & eetruimte inclusief frisse keuken. Super chalet voor gezin of een echtpaar wat van natuur houdt en graag naar buiten gaat. 

Het chalet staat op de gezellige familiecamping de Sloothaak in Giethoorn. Inclusief ligplek voor een boot! De boot ligt al op 20 meter afstand van de kavel. Midden in het oude centrum, op een rustige en een unieke locatie. Vanaf onze camping kunt u Giethoorn perfect ontdekken met de boot, fiets of lopend. Vanaf de camping loopt u zo het centrum in en vaart u binnen 2 minuten naar het meer. Speeltuin voor de kinderen is aanwezig en honden zijn toegestaan. 

Gezellige camping met 36 staan plaatsen, inclusief speeltuin voor de kids en meerdere activiteiten voor jong & oud.
Verhuur aan derden niet toegestaan, familie en vrienden mogen verblijven tegen kleine vergoeding. Voor meer informatie; bel 06 4096 8161.

Meerdere acitiviteiten voor jong en oud in het seizoen, waaronder BBQ avond, Italiaanse avond, Jeus de Boulles, boot tour tocht, etc. De camping is hondvriendelijk en heeft ook een speelplaats. Bent u benieuwd naar een sfeer impressie van de camping? Klik dan hier

Wilt u het chalet graag komen bezichtigen? Neem dan contact op via mail of telefoon.
 

Contactgegevens

De Sloothaak Fam RK Schoelink Binnenpad 141a 8355 BW Giethoorn 0521-361325 of 06-50238275 Stuur een whatsapp KvK: 05026934 BtwID: NL804364424B01

Nieuws