download

Openingstijden*

Ma
Di
Wo  
Do
Vr
Za
Zo

vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur

   

*voor groepen en partijen in overleg

  

De Sloothaak eten & drinken

Bij De Sloothaak houden we van producten van eigen bodem gecombineerd met wereldse smaken. We koken een multiculinaire keuken, en wisselen onze gerechten op het mooiste seizoensaanbod van moeder natuur.

We maken bijna alles zelf en zo duurzaam mogelijk in onze monumentale boerderij gelegen op een prachtig plekje aan de dorpsgracht van Giethoorn, enkel bereikbaar via de beroemde Gieterse bruggetjes. Totaal niet efficiënt natuurlijk, maar dat maakt het des te leuker!

Door onze unieke ligging zijn we niet met de auto bereikbaar. Elders zou dat erg onhandig zijn, maar in Giethoorn is dat juist een charme en op loopafstand is volop parkeergelegenheid.

Jou laten genieten, in welk gezelschap dan ook, is onze drive. Kom het ervaren!

 

Hoe verloopt een bezoek aan De Sloothaak vanaf 1 juni 

We zijn blij dat we je vanaf 1 juni weer in ons restaurant mogen verwelkomen! Dit gaat alleen wel gepaard met een aantal verplichtgestelde regels.

Wij kiezen ervoor bestelling aan tafel op te nemen en vervolgens aan tafel te bedienen. Om dat te kunnen doen zijn we verplicht je bij aankomst enkele vragen te stellen. Wanneer een van de vragen met een ‘ja’ beantwoord wordt, kunnen wij je helaas niet verwelkomen in ons restaurant.

De vragen luiden als volgt:

  • Heb je een of meerdere van deze klachten (gehad in de afgelopen 24 uur): hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

Kom je met een gezelschap van drie of meer personen? Dan stellen we jullie de volgende vraag:

  • Vormen jullie een gezamenlijke huishouding? (er is sprake van een ‘gezamenlijke huishouding’ wanneer partners (getrouwd, geregistreerd partnerschap of anders) en kinderen, ouders en grootouders op hetzelfde adres staan ingeschreven)

Wanneer het antwoord op deze vraag ‘nee’ is, zijn jullie nog steeds welkom bij ons, alleen zijn jullie dan verplicht om op 1,5 meter afstand van elkaar plaats te nemen.

 

Verder geldt dat binnen eten uitstluitend mogelijk is op reservering. Reserveer hier je tafel

Bij aankomst op het terras kun je plaatsnemen aan een beschikbare tafel of je melden bij een van ons. Vervolgens gaan we na het beantwoorden van bovenstaande vragen met veel plezier met je bestelling aan de slag!

 

 

Contact

0521-361888

06-83650800 (Robert)

klik hier voor Camping

Nieuwsbrief

Klik hier voor aanmelden