download

Openingstijden*

Ma 28/9 tm

Vrij 2/10

gesloten

Ma
Di
Wo  
Do
Vr
Za
Zo

vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur
vanaf 12 uur

   

*voor groepen en partijen in overleg

  

De Sloothaak eten & drinken

Bij De Sloothaak houden we van producten van eigen bodem gecombineerd met wereldse smaken. We koken een multiculinaire keuken, en wisselen onze gerechten op het mooiste seizoensaanbod van moeder natuur.

We maken bijna alles zelf en zo duurzaam mogelijk in onze monumentale boerderij gelegen op een prachtig plekje aan de dorpsgracht van Giethoorn, enkel bereikbaar via de beroemde Gieterse bruggetjes. Totaal niet efficiënt natuurlijk, maar dat maakt het des te leuker!

Door onze unieke ligging zijn we niet met de auto bereikbaar. Elders zou dat erg onhandig zijn, maar in Giethoorn is dat juist een charme en op loopafstand is volop parkeergelegenheid.

Jou laten genieten, in welk gezelschap dan ook, is onze drive. Kom het ervaren!

 

Hoe verloopt een bezoek aan De Sloothaak in Coronatijd 

We zijn blij dat we je weer in ons restaurant mogen verwelkomen! Dit gaat alleen wel gepaard met een aantal verplichtgestelde regels.

  • Iedereen houdt binnen en buiten 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren of tweetallen, vanaf 3 personen wordt gehandhaafd).
  • Gasten zitten binnen en buiten aan een tafel. Staan is niet toegestaan. Online een tafel reserveren kan hier

Kom je met een gezelschap van drie of meer personen? Dan stellen we jullie de volgende vraag:

  • Vormen jullie een gezamenlijke huishouding? (er is sprake van een ‘gezamenlijke huishouding’ wanneer partners (getrouwd, geregistreerd partnerschap of anders) en kinderen, ouders en grootouders op hetzelfde adres staan ingeschreven)

Wanneer het antwoord op deze vraag ‘nee’ is, zijn jullie nog steeds welkom bij ons, alleen zijn jullie dan verplicht om op 1,5 meter afstand van elkaar plaats te nemen.

 

Bij aankomst op het terras of in ons restaurant kun je plaatsnemen aan een beschikbare tafel of je melden bij een van ons. Vervolgens gaan we met veel plezier met je bestelling aan de slag!

 

 

Contact

0521-361888

06-83650800 (Robert)

klik hier voor Camping

Nieuwsbrief

Klik hier voor aanmelden