Bluesfestival Giethoorn

zaterdag 17 augustus 2019

Eerst rustig opwarmen met bluesnoten in de namiddag, dan knallen op drijvend podium op 't Bovenwiede om vervolgens de kroegen per boot een bezoekje te brengen! Kijk hier voor het complete programma.

Prijs voor dit festival op zaterdag 

  • Festivalbandje in de voorverkoop € 15,00
  • Festivalbandje op de avond € 17,50

Intense blues bij De Sloothaak

Captain Morgan Express vanaf 22:00 uur

Intense performance, meerstemmige zang en explosieve gitaar en bluesharp duels vanavond bij De Sloothaak. Dat belooft wat met Captain Morgan Express!

Captain Morgan Express is een bluesband uit en geboren in Utrecht. Ze laat zich inspireren door de Red Devils, The Hoax en Sean Costello en ze “mengt zompige moerasklanken uit New Orléans met stadse geluiden uit Chicago en delta blues uit het diepe zuiden. Swingende shuffles worden afgewisseld met opzwepende beats en hypnotiserende voodoo vibes…

Johnny 'Boy' Brouwer (zang, blues harp), Hans Gerrietsen (gitaar), Phil Admiraal (bas) & Frank Boot (drums) maken van de Captain Morgan Express vooral een opwindende live band. 

Live kenmerkt Captain Morgan Express zich door een intense performance, meerstemmige zang en explosieve gitaar en bluesharp duels. Onbegrensde dynamiek, broeierig samenspel en improvisaties op het scherpst van de snede zijn de sleutelwoorden. Blues Magazine: ‘Captain Morgan Express is een voortreffelijke live band en ze doen hun naam als the hardest hip shakers volledig eer aan.’ Zelfs bij de unplugged gigs gaat het publiek uit zijn stekker.